Iti doresti sa practici si tu,Tirul Dinamic?

In jos

Iti doresti sa practici si tu,Tirul Dinamic?

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 3/10/2012, 9:25 pm

Ai implinit cel putin 10 ani? Te incadrezi la categoriile de varsta -18 sau + 18 ani? Vrei sa practici si tu TIRUL DINAMIC?

Daca raspunsurile tale sunt afirmative, atunci numai la poligonul nostru de Action Air Indoor si, impreuna cu oficiali ai IPSC Romania, instructori de tragere in poligon,(Range Offficers Instructors) Vezi aici: https://www.ipsc.ro/oficiali/nroi/ si aici: https://www.ipsc.ro/academie/ce-este-nsa/ poti invata si poti practica si tu, TIRUL DINAMIC, sportul international cu cea mai mare dezvoltare in lume in prezent!
Vezi aici: https://www.ipsc.ro/ipsc/ce-este-tirul-dinamic/ si  aici: https://www.ipsc.ro/lumea-mea/album-media/filme/.


ANTRENAMENTE LA POLIGON!

Membrii IPSC Romania au REDUCERI SUBSTANTIALE la costurile de antrenament lunar si sedinte nelimitate ca numar, incluse in acelasi abonament, in baza programarii individuale!.

Membrii IPSC Romania,categoria +18 ani, beneficiaza de instruire si antrenament la tir dinamic, cu arme de tir dinamic, de putere mare (incepand cu cal.9mm) impreuna cu instructorii nostri.


Pentru inscriere, te asteptam la sediul nostru din Cluj-Napoca, str.P-ta Cipariu nr.9 (Intrare din strada Voltaire,strada din spatele hotelului OPERA PLAZA) dupa ce ne-ai contactat la telefon 0731.835.043 si/sau prin e-mail, la adresa daciarex2010@yahoo.com.

Va asteptam, cu drag!
A.S.DACIA REX  & Filiala Cluj a IPSC ROMANIA-Echipa  Range Officers  Instructors  (ROI)
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum