Pentru membrii DACIA REX -IPSC,peste 18 ani

In jos

Pentru membrii DACIA REX -IPSC,peste 18 ani

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 9/5/2012, 9:28 am

Prima competitie oficiala de Tir Dinamic - Pistol - din Romania va avea loc in conjunctie cu examenul practic al primilor RO Instructori de Curs de Siguranta.

# Organizator: Asociatia IPSC Romania.
# Vizionare din partea Ministerului Tineretului si Sportului in vederea recunoasterii Tirului Dinamic ca Ramura de sport in Romania.
# Match Director: RD.
# Range Master: CRO Stefanos Chairopoulos.
# Loc de desfasurare: Timisoara (ne rezervam dreptul de a schimba locatia cu publicare din timp).
# Poligon: Outdoor.
# Perioada: Luna Mai 2012, 2 zile, sambata-duminica, probabil ultimul weekend.
# Data exacta se stabileste de comun acord pe Forumul ROM Caffe dupa completarea locurilor. Daca data convenita de majoritate(2/3) nu este agreata de catre unii membri inscrisi, care nu pot participa la data stabilita, atunci banii se restituie integral, cu conditia ca sa se anunte in 48 de ore de la publicarea datei finale, locurile ramanand vacante pentru urmatorii doritori.
# Locuri: 80.
# Conditie de participare: Membru IPSC Romania cu cotizatia la zi, sa fi implinit 18 ani la data concursului si sa dispuna de o recomandare de la un RO Instructor de Curs de Siguranta Cursant (recomandari prin Forumul Rom Caffe).
# Taxa participare: 100 Euro cu echipamentul si taxa de poligon asigurate de Organizator, iar munitia consumata se achita separat in poligon aprox 300 cartuse 9X19 - 300Ron.
# Inscriere: prin recomandare de la RO (fiecare RO poate recomanda 4 participanti prin intermediul Formului Rom Caffe), pe site-ul nostru http://www.ipsc.ro sectiunea meciuri.
# Beneficii: Fiind prima competitie de Tir Dinamic - Pistol - din Romania, toata lumea castiga. Se vor elibera Diplome de participare iar primele 3 locuri vor primi premii in bani.
# Toti participantii vor beneficia inainte de Meci de un Curs de Siguranta impreuna cu recomandatorul fiecaruia, curs condus de un Instructor International in persoana D-lui Stefanos Chairopoulos - RangeMaster, care este si tragator Grand Master, iar Concursul de Siguranta pentru a deveni Membru Practicant in valoare de 50 Euro va fi acoperit de taxa de participare.
Mai mult, toti participantii vor putea testa mai multe modele de pistoale puse la dispozitie de Organizator cum ar fi: CZ, Steyr, Glock, Beretta, HK si Sphinx.
Nu in ultimul rand, toti participantii vor beneficia de acordul RD pentru a putea participa, daca vor, la European Open Hodonice Ceh Republic, Match pe 7-9 Iunie 2012 http://www.2012.extremeeuroopen.eu
Doritorii sunt asteptati sa-si anunte intentia printr-un e-mail pe info@ipsc.ro, numarul de locuri fiind limitat inscrierea se va face dupa regula primului venit, restul conditiilor urmand sa se completeze imediat dupa.

Adenda si explicatii:

Eveniment 2:
26-27 Mai - 26 Mai Curs siguranta incepatori cu recomandatorul ROI sub supravegerea instructorului international + 27 Mai Meci incepatori recomandati de ROI
Total 80 locuri
Taxa participare 100€ curs siguranta si echipament inclus, munitia nu (aprox 300Ron)
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum