POLIGONUL AIRSOFT INDOOR NOUA LOCATIE

In jos

POLIGONUL AIRSOFT INDOOR NOUA LOCATIE

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 4/4/2012, 5:41 pm

Dragi colegi,

Noua locatie a poligonului se afla la adresa str.P-ta Cipariu, nr.9/67/4.

Intrarea se face pentru masini prin str.Voltaire (in spate la Opera Plaza), iar per pedes, prin gangul care da in str.Voltaire de la statia de transport in comun din P-ta Stefan cel Mare.

Doresc sa va multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care v-ati adus contributia la relocarea poligonului airsoft indoor al asociatiei, adica Anei, lui Sergiu, George,Calin, Gelu S.si fiului sau Angelo,fratelui meu Radu H,lui Doru si lui Paul & Bunicu' si lui Feri F.(mai tarziu, dar eficienti Smile ).

Multumiri speciale Echipei Traditionale de Reactie Rapida si formata din colegii nostri: Denisa,Dan si Petre la care se mai adauga inca un membru nou,adica Gelu S.pentru munca depusa si contributia adusa la relocarea si refacerea poligonului.
Cu totii formam noua ECHIPA DACIA REX.

De asemenea, vreau sa multumesc si colegilor nostri tragatori in poligon pentru sprijinul oferit si cel acordat (lui Alin V in special).

Avand in vederea ca in perioada 06.04.-10.04.2012 s-ar putea sa " beneficiez" de o anumita "pauza" de convorbiri pe mobil generata de o operatiune de portare a numarului meu de tf in alta retea, comunicarea cu voi pentru programarile la poligon pentru activitatea de saptamana urmatoare de luni pana joi inclusiv o voi avea prin e-mail:daciarex@yahoo.com sau prin acest forum.In aceasta perioada pot fi sunat pe numarul de tf cunoscut dar nu prea pot eu suna.

Astept mesajele voastre si va multumesc inca o data.

Liviu
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum