IPSC DACIA REX

In jos

IPSC DACIA REX

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 26/1/2012, 10:08 pm

Asociatia Sportiva "DACIA REX",atat ca entitate sportiva cat si individual, prin membrii sai ,promoveaza si sprijina IPSC ROMANIA, in speta, TIRUL DINAMIC, inca din 2009.

Astfel, in 2010, asociatia noastra a fost organizatoare, impreuna cu IPA Regiunea 3 Cluj a Cupei "Steyr Mannlicher"2010,un concurs de tragere cu pistol cal.9mm, in cadrul caruia s-a facut prima demonstratie oficiala de IPSC(TIR DINAMIC) in Romania, deschizandu-se astfel calea dezvoltarii acestui sport si in tara noastra.

Tot din 2010, doi dintre membrii asociatiei noastre au fost invitati sa participe la dezvoltarea IPSC ROMANIA, in Consiliul de Conducere al IPSC Romania, prin desemnarea acestora in urmatoarele functii: NROI IPSC Romania (National Range Officers Institute,adica Institutul National al Oficialilor de Poligon IPSC) si respectiv NSA( National Shooting Academy Romania,adica Academia de Tir a IPSC Romania).

Din anul 2011, A.S."DACIA REX" organizeaza sedinte de pregatire pentru tragerile cu arme de foc si tir dinamic in cadrul Centrului de Pregatire Airsoft Indoor "Airsoft Guns& Roses Area" al asociatiei,atat pentru membrii asociatiei, cat si pentru publicul larg si. in special, pregatire IPSC pentru membrii IPSC Romania, care beneficiaza,impreuna cu membrii A.S."DACIA REX",de reduceri substantiale ale taxelor de instruire.

Asociatia Sportiva "DACIA REX" isi propune sa sprijine in continuare dezvoltarea TIRULUI DINAMIC in Romania in baza prevederilor legale si a regulamentelor asociatiei si ale IPSC Romania.


Liviu HERTEG,Presedintele A.S."DACIA REX", NROI IPSC Romania
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum