CUPA"DACIA REX IRON TEAM ROU"2011

In jos

CUPA"DACIA REX IRON TEAM ROU"2011

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 14/8/2011, 8:01 am

S-a incheiat inca o editie a Competitiei Sportive de Airsoft CUPA"DACIA REX-IRON TEAM ROU".
Competitia s-a desfasurat pe parcursul unei singure zile competitionale, in Complexul de Poligoane "Someseni" Cluj-Napoca si in imprejurimile acestuia si a constat in doua concursuri si anume Concursul sportiv de Patrula Airsoft si Concursul de Tir Dinamic Airsoft AEG&GBB.
Participantii au fost urmatorii:Echipa CS ACVILA -Bucuresti,Echipa DEFENCE SCHOOL-Timisoara,Echipa "CORE"-Bucuresti,Echipa ALBA AIRSOFT-Alba-Iulia, Echipa D.4I "Gemina" si Echipa A.S."DACIA REX".

Cu toate ca traim majoritatea dintre noi,vremurile unei crize generalizate, editia din acest an a CUPEI "DACIA REX IRON TEAM ROU" a avut parte de sprijinul "de criza" al urmatorilor sponsori, carora le multumim si pe aceasta cale:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] AirExpres Cluj-Napoca,SC CBN Construct SRL,Cluj-Napoca si echipamentmilitar.ro.
De asemenea, am beneficiat de sprijinul conducerii D.4.I "Gemina"Cluj-Napoca,care ne-a permis desfasurarea activitatilor in cadrul Complexului de Poligoane "Someseni".

Toti participantii au fost castigatori si mai ales a castigat SPORTUL AIRSOFT, printr-un eveniment sportiv care vine in sprijinul intregii comunitati airsoft din Romania,promovand miscarea SPORTIVA airsoft.

Ca la orice competitie, exista si invingatori.La editia 2011 a CUPEI "DACIA REX IRON TEAM ROU", acestia au fost:

CONCURSUL SPORTIV DE PATRULA AIRSOFT

LOCUL I-Echipa Feminina de Patrula Airsoft a D4.I."Gemina"Cluj-Napoca-in posesia careia a ramas, pana anul viitor cel putin, trofeul transmisibil al competitiei-CUPA "DACIA REX" IRON TEAM- ROU)
LOCUL II-Echipa DEFENCE SCHOOL-Timisoara- care a demonstrat ca antrenamentul sistematic in echipa, da posibilitatea stabilirii de performante in orice disciplina sportiva;
LOCUL III-Echipa CORE-Bucuresti,care. desi nu a participat cu "sportivii" traditionali ai sai pentru concursul de patrula airsoft, a demonstrat ca vointa si determinarea unei echipe poate "face diferenta"

CONCURSUL DE TIR DINAMIC AIRSOFT AEG&GBB-organizat cu sprijinul IPSC Romania

LOCUL I- Florin Radu-CS ACVILA-Bucuresti;
LOCUL II-George Bruma-CORE-Bucuresti;
LOCUL III-Mihai Grosan-CS ACVILA-Bucuresti;

In cadrul CUPEI "DACIA REX IRON TEAM ROU"Editia 2011 s-au mai acordat diplome si premii pentru urmatoarele categorii:The Best Teamleader(Mihai Grosan-CS ACVILA Bucuresti), The Best Sniper (Mihai Grosan-CS ACVILA-Bucuresti), The Best Navigator (unei membre a echipei D.4I."Gemina" Cluj-Napoca), The Best Combat Medic (Florin Radu-CS ACVILA-Bucuresti) si, in premiera The Best of Grenade Competition (Serdean Calin-ALBA AIRSOFT-Alba-Iulia).

A.S."DACIA REX"Cluj-Napoca multumeste tuturor participantilor si celor care ne-au sprijinit pentru a realiza impreuna inca o editie a unui EVENIMENT SPORTIV DE AIRSOFT,care se doreste a fi CUPA "DACIA REX IRON TEAM-ROU".

Toate cele bune, de la Cluj (le-am si adus, cu aceasta ocazie )

P.S.Cateva instantanee foto,deocamdata:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre TEAMLEADER in 23/8/2011, 3:18 am, editata de 1 ori
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Colegilor si prietenilor nostri

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 21/8/2011, 7:08 am

Dragi colegi si prieteni,
In primul rand as dori sa va multumesc tuturor pentru efortul si implicarea de care ati dat dovada pe tot parcursul perioadei de pregatire si mai ales pe timpul desfasurarii acestei competitii care este Cupa "DACIA REX IRON TEAM ROU".Fara noi toti,ca echipa, efortul de a realiza inca o editie a Concursului de Patrula Airsoft si a Concursului de Tir Airsoft nu s-ar fi concretizat intr-o activitate reusita.
Nu as vrea sa nominalizez aici pe nimeni din dorinta de a nu gresi, si a uita pe vreunul dintre voi, deoarece toti ati trebui nominalizati,(sunt prea obosit, ca si voi ca sa nu fac si astfel de greseli).
Avem inca o experienta in plus si as dori sa ne dea Dumnezeu sanatate, minte si putere sa mai putem realiza impreuna si alte editii.
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum