PRECIZARI RD IPSC ROMANIA

In jos

PRECIZARI RD IPSC ROMANIA

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 22/10/2010, 7:17 am

O zi minunata cu soare la Cluj-Napoca, multi prieteni tragatori din toata tara!
Multumim participantilor si organizatorilor de la IPA Regiunea 3 Cluj, DaciaRex si SteyrMannlicher pentru oportunitatea oferita IPSC-ului din Romania, pentru prima demonstratie oficiala.
Mentionez ca evenimentul competitional s-a desfasurat dupa un regulament propriu conceput de organizatori, neavand nimic in comun cu tirul dinamic IPSC.
Dupa concurs, a avut loc o demonstratie IPSC supravizata de doi oficiali internationali IROA IPSC, dupa care doritorii au putut parcurge traseele IPSC si au avut loc primele inscrieri in IPSC Romania, noii membri, precum si cei ce vor urma, putand de acum sa practice legal Tirul Dinamic IPSC, fara sa se ascunda in spatele sintagmei "in stil IPSC".
Din primavara ne asteapta o multime de evenimente interne cat si internationale atat la categoria pistol dinamic, cat si la pusca, carabina dar si ActionAir (Airsoft Dinamic). Saptamana viitoare va avea loc lansarea oficiala a site-ului ipsc.ro unde puteti sa va informati despre regulamente, evenimente si va puteti inscrie on-line. Pentru toti lucratorii serviciilor statului avem o surpriza in ceea ce priveste inscrierea.
Pe curand,
Dr.Jimmy Barbuti Director Regional pt. Regiunea IPSC Romania din cadrul Confederatiei Internationale de Tir Dinamic IPSC.
P.S. Orice sport are regulamente egale pentru toata lumea, asa si IPSC. Cine doreste sa practice acest sport minunat, trebuie sa-i accepte regulile!


Multumim Domnului Dima(N.E.Anunt Oficial din partea organizatorilor cupei Glock 2010.
In urma discutiei cu domnul Barbuti - director IPSC Romania, am concluzionat ca manifestarea din data de 30.10.2010 va fi denumita: “Concurs de tragere tactica – Cupa Glock 2010”. Data, regulamentul si desfasurarea concursului raman neschimbate. Orice referire la regulamentele si numele IPSC sunt retrase. Ne cerem scuze daca tot ce am facut pana acum a adus atingere de orice fel organizatiei IPSC. Ne pare rau daca am suparat pe cineva si speram ca in viitor cei care sunt reprezentantii diferitelor organizatii internationale sa fie mai prietenosi fata de noi.
Multumesc domnului Barbuti pentru informatiile si sugestiile dumnealui.)
ca a inteles punctul de vedere IPSC si anume faptul ca desi ca buni romani suntem alaturi de eforturile sale de a face ceva in tara asta, totusi ramanem atenti la cum o face.
Mai exact cine doreste sa practice, sa foloseasca tinte si regulamente, pana si numele de Tir Dinamic IPSC in Romania (marca inregistrata International Practical Shooting Confederation reprezentata la noi prin Asociatia IPSC Romania) conform regulamentului international este obligat sa devina membrul Asociatiei IPSC Romania (automat si membru al Confederatiei Internationale IPSC) si sa respecte intrutotul regulamentele IPSC.
In acest sens IPSC este deschis spre toti prietenii tragatori din toate colturile tarii de a se afilia si a practica IPSC.
Pentru a veni in intampinarea tuturor lucratorilor serviciilor de stat, Asociatia IPSC Romania a gasit o solutie prin sponsorii sai de a scuti de la taxa de inscriere si taxa anuala aceasta categorie (economie de 150 Euro/persoana) si diminuarea la 10% a taxei anuale respectiv 5Euro/an/viata in anii urmatori pentru aceeasi categorie, conditiile urmand a fi afisate pe site-ul oficial http://www.ipsc.ro in aceasta saptamana.
Deasemenea Asociatia IPSC Romania anunta infiintarea NROI Romania (National Range Officers Institute Romania) si va organiza inca din acest an cu ajutorul unor Oficiali Internationali IROA numiti de conducerea IPSC (Confederatie) in diferite zone ale patriei, cursuri de pregatire pentru viitorii Range Officer NROI Romania, care la randul lor vor oficia viitoarele evenimente IPSC (demonstratii pentru atragere de noi membri, cursuri de pregatire si antrenamente, concursuri Nivel 1 (locale la nivel de club sportiv de Tir Dinamic IPSC), Nivel 2 (interclub) si cu ajutorul corpului IROA in Septembrie 2011 primul concurs IPSC Nivel 3 (National) din Romania. Membri IPSC pot participa la concursuri internationale in baza calitatii de membru IPSC si a invitatiei oficiale, putand scoate arma din tara pentru aceasta destinatie.
Aceste vesti minunate sper sa descreteasca fruntea celor care au asteptat pana acum: s-a nascut IPSC Romania! Sa-i uram cu totii La Multi Ani si sa pornim activitatea competitionala, sa aratam lumii ca avem vână de CAMPIONI ! asa cum a spus Directorul Regional IPSC Romania: Dr.Barbuti.


Vor exista mereu oameni care se integreaza in sistem si neadaptati care raman in afara sistemului.
Din 1976 si pana azi IPSC a demonstrat in 86 de tari ca functioneaza dupa Regulamentele IPSC si ca Regiunile noi care au aderat s-au adaptat dupa Regulamentele IPSC si nu Regulamentele IPSC s-au adaptat dupa Regiuni!
Care parte a cuvantului "Regulament" nu se intelege?
Atat Tenis-ul cat si Polo sunt sporturi cu minge ... conteaza regulamentele?
Pana acum Romania era o pata neagra pe harta lumii din punct de vedere IPSC. M-a durut sufletul sa vad la competitii internationale IPSC steagul Moldovenesc si cel Maghiar si sa nu vad drapelul patriei mele; si de ce nu l-am vazut? pentru ca noi romanii nu am reusit sa adoptam Regulamentele Internationale.
Am luat initiativa si am facut pasul de mult asteptat, am obtinut recunoasterea ca Regiune cu drepturi depline pentru Romania in cadrul IPSC Mondial si ca sa se mentina acolo, voi avea grija ca Regulamentele Internationale IPSC sa se aplice si la noi la fel cum se aplica in celelalte 86 de tari (Regiuni) membre. Cine nu intelege sa respecte Regulamentele IPSC nu este obligat sa practice IPSC. Nu este obligatoriu sa practici nici un sport, doar daca vrei. Te inscrii de buna voie si practici dupa reguli. Foarte multi oamneni din 87 de tari, de acum si in Romania practica Tirul Dinamic IPSC, se intalnesc la competitii interne si internationale intr-un spirit sportiv, IPSC fiind sportul cu cea mai mare dezvoltare in lume la ora actuala!
Telul meu in calitate de Director Regional este sa aduc acasa in urmatorii trei ani titlul de Campion European IPSC si in alti trei ani Titlul Mondial World Shoot IPSC prin intermediul sportivelor si sportivilor Romani!
Dr.Barbuti - RD IPSC Romania
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum