Discutii ASR-ITR2009

In jos

Discutii ASR-ITR2009-TL1

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 2:55 pm

Sun Aug 09, 2009 7:41 pm
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2008 7:23 pm
Posts: 131
Location: CLUJ-NAPOCA
În perioada 06-09 AUGUST 2009, Asociaţia Sportivă „DACIA REX”din Cluj-Napoca,a organizat şi desfăşurat,ediţia a II-a a Concursului Naţional de Airsoft, „IRON TEAM”-ROU,2009, în zona Muntele Băişorii din Jud.Cluj.
Chiar dacă suntem într-o perioadă mai dificilă din punct de vedere economic datorită fenomenului crizei economico-sociale globale, Competiţia a beneficiat de sprijinul unor sponsori,cărora,şi pe această cale,Conducerea Asociaţiei Sportive „DACIA REX”din Cluj-Napoca ţine să le mulţumească în mod deosebit.Printre aceştia,dintre acei sponsori care fac parte sau au contact cu lumea airsoft-ului, la loc de frunte s-au aflat S.C.ODESCO-SNACK SRL din Piatra-Neamţ ( Cu MULŢUMIRI „bătrînului” airsoft player SVEN),S.C.AIRSOFT CLUB DEVA SRL (cu MULŢUMIRI mai tânărului airsoft-player, AmonRa) şi nu în ultimul rând, www.medalioane.ro.
Concursul Naţional de Airsoft „IRON TEAM”-ROU,2009 BĂIŞOARA,CLUJ a avut la start atât echipe care au mai participat şi la precedenta ediţie (organizată în Septembrie 2008 de către aproximativ aceeaşi echipă ca şi anul acesta dar,aflată atunci sub un alt stindard)cum ar fi echipele CORE din Bucureşti,SDS din Sibiu,Carpaţi Softair din Piatra-Neamţ şi K.E.A.din Carei, precum şi echipe fără participare anterioară la o astfel de manifestare, cum ar fi BEBELUŞII din Bucureşti şi, nu în ultimul rănd, ACD Cetate din Deva.
Asociaţia Sportivă „DACIA REX”din Cluj-Napoca, mulţumeşte încă o dată, şi pe această cale,tuturor participanţilor,concurenţi şi echipe de sprijin,care au făcut posibilă desfăşurarea celei de-a doua ediţie a „IRON TEAM”-ROU-Băişoara,Cluj.
Personal, muţumesc tuturor COLEGILOR şi PRIETENILOR mei din cadrul A.S.”DACIA REX” şi prietenilor noştri, invitaţi să ia parte la „IRON TEAM”-ROU-2009,BĂIŞOARA,Cluj,a căror activitate extraordinară,a fost esenţială pentru desfăşurarea, în condiţii cât mai bune, a Concursului.
Activităţile din cadrul Competiţiei s-au desfăşurat,în condiţii meteo diferite,astfel că, prima zi, dedicată unei sesiuni de pregătire în vederea desfăşurării concursului,a „beneficiat” din plin,de ceea ce englezii şi nu numai, denumesc”infantry weather”,de această dată,summer infantry weather,iar ziua desfăşurării propriu-zise a Competiţiei a fost o zi, „numai bună de concurs ”,cum spunea un participant.
Sesiunea de pregătire a constat într-un schimb de experienţă dintre A.S.”DACIA REX”şi participanţii la event în cadrul unor ateliere care au avut ca subiecte TOPOGRAFIA, 2.TRAGERILE CU REPLICILE DE AIRSOFT ÎN DIFERITE SITUAŢII, 3.TEHNICI DE SUPRAVIEŢUIRE ÎN DIFERITE CONDIŢII ŞI SITUAŢII, 4.TEHNICI DE ACŢIUNE ÎN CADRUL UNOR POSIBILE SCENARII AIRSOFT,5.TEHNICI DE ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR ŞI RESUSCITARE sau Măsuri de urgenţă, care se aplică înaintea intervenţiei cadrelor medicale de specialitate şi 6.TEHNICI DE ARUNCARE A GRENADEI.
Dacă la început vremea a mai ţinut cu noi, pe parcursul zilei am primit „duşuri” consistente şi aproape constante,pe tot parcursul activităţii desfăşurată la ateliere,fapt care a determinat,ca, din păcate, să nu beneficieze toţi participanţii,până la sfârşit, de întreg fluxul schimbului de experienţă.
Din perspectiva A.S.”DACIA REX”activitatea de la ateliere a fost de bun augur pentru toţi participanţii la aceasta şi mulţumeşte tuturor participanţilor pentru modul de comportare şi interesul manifestat.
Ziua a doua a manifestărilor a inclus DESFĂŞURAREA Concursului Naţional de Airsoft „IRON TEAM”-ROU-2009.
Faţă de ediţia precedentă, această ediţie a iniţiat ideea de PATRULĂ AIRSOFT sub formă de PENTATLON,cu 5 PROBE şi 4 STANDURI,proba de ORIENTARE fiind elementul de noutate definitoriu faţă de „IRON TEAM”-ROU-2008.
Toate echipele participante au avut o comportare competiţională deosebită,dar, experienţa anterioară şi-a spus cuvântul şi, echipa câştigătoare a Concursului Naţional de Airsoft „IRON TEAM”-ROU-ediţia a II-a este Echipa CORE din BUCUREŞTI.
Conducerea Asociaţiei Sportive „DACIA REX” insistă să le felicite încă o dată pe TOATE echipele participante pentru efortul DEOSEBIT depus,pe întreg parcursul Concursului şi al activităţilor anterioare şi ulterioare desfăşurării acestuia.Din punctul nostru de vedere,al A.S.”DACIA REX”, atât activităţile de pregătire, cât şi desfăşurarea propriu-zisă a Concursului au constituit un real succes şi au fost benefice activităţii de airsoft din România.
Totodată,A.S.”DACIA REX” ţine să precizeze că participarea echipelor invitate la acest concurs s-a făcut pe baza unei evaluări a participării anterioare la acest tip de concurs şi pe baza posibilităţilor financiare ale asociaţiei, în strânsă legătură cu condiţii obiective privind locaţia de desfăşurare şi posibilităţile de cazare în zonă, cu condiţii similare pentru toate echipele invitate.Intenţia iniţială a fost organizarea Concursului într-o altă locaţie, care permitea participarea unui număr mai mare de echipe invitate şi, implicit a unui personal mai numeros şi din partea noastră, însă, din motive obiective, locaţia a trebuit schimbată aproape ad-hoc, fapt care a condus la păstrarea locaţiei anterioare.
Menţionăm ca NU DORIM SĂ OFENSĂM PE NIMENI din comunitatea airsoft din România prin ne-invitarea şi ne-informarea mai multor echipe în legătură cu „IRON TEAM”-ROU-2009, şi nutrim speranţa(ca şi anul trecut, dealtfel)ca, la o viitoare ediţie să putem invita mai multe echipe.
Acest CONCURS s-a dorit a fi un SPRIJIN acordat comunităţii de airsoft din ţară, în demersul acesteia de implementare a airsoft-ului, în rândul activităţilor sportive recunoscute oficial în Romania.
Atât valoarea CONCURSULUI cât şi contribuţia sa la demersul început deja de către comunitatea airsoft din ţară o las la aprecierea participanţilor la „IRON TEAM”-ROU-2009,BĂIŞOARA, CLUJ,cărora,în numele Asociaţiei Sportive „DACIA REX”din Cluj-Napoca, le transmit felicitări şi TOATE CELE BUNE, DE LA CLUJ!
Cu deosebit respect, pentru toti iubitorii şi practicanţii de Airsoft din Romania care accesează acest Forum şi nu numai
Liviu HERŢEG,aka,TEAMLEADER,Asociaţia Sportivă,”DACIA REX”din Cluj-Napoca
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-Nashu/Sfintii/Buc

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 2:56 pm

Sun Aug 09, 2009 8:41 pm
Offline
Team Sfintii
User avatar

Joined: Wed Apr 01, 2009 9:47 pm
Posts: 587
Location: Slobozia, IL
Felicitari, Clujul a punctat din nou!
Astept cu nerabdare poze sau filme de la eveniment, si de ce nu, poate chiar un tutorial desprins din atelierele desfasurate acolo.
Inca o data Bravo!
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-Corialis-Deva

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 2:56 pm

Mon Aug 10, 2009 7:26 am
Offline

Joined: Sat Jan 24, 2009 11:02 am
Posts: 109
Location: DEVA-HUNEDOARA
felicitari inca odata Liviu, multumim de apreciere
PArticiparea la Iron Team 2009 a fost o onoarea si o experienta memorabila. vreau sa felicit echipa Bebelusii si in special pe Mihai Grosan, pentru ca au avut starea de spirit sa continuie lupta si sa termine concursul intr-un mod mai mult decat onorabil, prin efortul depus au dovedit ca munca de echipa este pe primul loc. din punctul meu de vedere ei au fost adevarati castigatori.
AmonRA
ACD Deva
sau ACDEce cum zicea Petre Laughing
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-Bebelusii/Buc

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 2:57 pm

Mon Aug 10, 2009 9:15 am
Offline
Bebelusii Team
User avatar

Joined: Wed May 21, 2008 4:04 pm
Posts: 689
Location: Bucuresti
In primul rand doresc sa multumim Asociatiei Dacia Rex pentru efortul depus si pentru implicare!Asociatia Dacia Rex a dovedit inca o data ca este o echipa profesionista si doreste sa ridice airsoft-ul la un alt nivel! Va multumim pentru ceea ce faceti!
In al 2-lea rand vreau sa precizez faptul ca ne-am simtit foarte bine la Baisoara! Am avut parte de un peisaj supreb! Ne pare rau ca nu am putut beneficia de mai mult timp la atelierele de lucru, deoarece am aflat foarte multe lucruri interesante!
In al 3-lea rand, referitor la competitia in sine, pentru noi a fost un test de anduranta extraordinar! Am inteles care sunt limitele noastre si care sunt carentele pe care cu siguranta le vom pune la punct! Echipa noastra a castigat, prin aceasta competitie, foarte multa experienta, experienta pe care poate am fi castigat-o in mult mai mult timp! Totodata, am castigat si noi prieteni si am avut ocazia sa ne intalnim cu colegi de ai nostri cu care pana la momenul respectiv aveam doar o relatie telefonica!
Multumim tuturor echipelor participante la aceasta competitie si totodata, dorim sa-i felicitam si pe castigatori! 😉
Va multumim tuturor care ati fost alaturi de noi si abia asteptam sa ne vedem in curand!
Sa auzim de bine!
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Core/Buc

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 2:58 pm

Mon Aug 10, 2009 10:04 am
Offline
CORE Team
User avatar

Joined: Mon Apr 16, 2007 3:10 pm
Posts: 710
Location: Micul Paris, Sector 2
La Baisoara, pe 7-8 August 2009 s-a pus ce-a de-a doua mare caramida la fundatia airsoftului de calitate. Si nu cred ca doar pe plaiuri mioritice, am ferme convingeri ca este la nivel global, deci NU voi fi foarte mirat daca la Iron Team 2010 limba oficiala va fi engleza. Daca vom reusi (doamne ajuta) vreodata sa inregistram airsoftul ca sport in aceasta minunata zona populata pe care noi o numim tara, va fi in proportie de 90% datorita eforturilor celor de la Dacia Rex. Inca nu realizam pe deplin importanta acestor doua evenimente. Multumim Dacia Rex.

Acum, cu privire la eveniment. Dupa cum spunea un participant (nu mai stiu exact cine) concluziile adevarate vor fi trase abia dupa cateva zile, chiar saptamani, la rece, dupa ce vor fi analizate si ras-analizate intamplarile si deciziile (pripite) luate pe parcursul concursului si rezultatele obtinute. Toti participantii au fost castigatori, nu au existat pierzatori, si nu spun asta din perspectiva echipei castigatoare. Experienta castigata pe parcursul concursului este enorma, atat la nivel de individ cat mai ales la nivel de echipa si abia acum, la a doua participare, am realizat genialitatea numelui ales pentru competitie ... IRON TEAM, care nu se refera la duritatea echipei, ci la legaturile care se formeaza in interiorul ei. Experienta care a fost castigata indiferent daca pe o placuta galbena la sfarsit a fost scris sau nu numele echipei mele. M-am asteptat la mult, am primit mult mai mult, si de calitate. Au existat membri in echipa care au participat anul trecut, dar anul acesta au fost in concediu si au regretat neparticiparea la Baisoara mai mult decat Berget-ul.

[LATER EDIT] Era sa uit. Vreau sa multumesc in mod special lui Sven de la Carpati Softair pentru care am un respect deosebit si care sunt sigur ca a avut un aport foarte important la organizarea concursului si imi cer scuzele de rigoare ca nu am apucat sa-l salut la terminarea concursului. Promit ca ne vom revansa.

Si nu in ultimul rand, multumim pentru peisajul incredibil, in care betoanele de bucuresti (bucuresti a fost scris voit cu b mic) si saorma au fost inlocuite de Brazi si tufe de Zmeura.

Multumim!
Echipa CORE BUCURESTI

P.S. Voi scrie ASAP un jurnal pentru acest eveniment din prisma echipei CORE.Mon Aug 10, 2009 10:41 am
Offline
CORE Team
User avatar

Joined: Sat Jun 02, 2007 3:34 pm
Posts: 297
Location: Bucuresti
Multumim Liviu Hertzeg, multumim Dan Litescu pt. eforturile depuse si toturor membrilor Dacia Rex!

Competitzie organizata exemplar, model pt. airsoftul din Romania.

Semper Fi

Echipa CORE Twisted Evil


Ultima editare efectuata de catre TEAMLEADER in 12/3/2010, 2:59 pm, editata de 1 ori
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Buc

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 2:59 pm

Mon Aug 10, 2009 10:11 am
Offline
Urs neprietenos
User avatar

Joined: Tue Aug 15, 2006 5:32 pm
Posts: 1869
Location: Bucharest
Pana la urma au fost prezenti si oficialii de la "minister" ?


Mon Aug 10, 2009 10:19 am
Offline
Bebelusii Team
User avatar

Joined: Wed May 21, 2008 4:04 pm
Posts: 689
Location: Bucuresti
Din nefericire nu au fost prezente, deoareceerau in concediu! Sad
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Meerkats/Sibiu

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:00 pm

Mon Aug 10, 2009 8:12 pm
Offline
Meerkats Team
User avatar

Joined: Wed Nov 05, 2008 7:45 pm
Posts: 18
Location: Sibiu
personal m-am simțit foarte bine, a fost o experiență care mă face ca de pe acum, să spun PREZENT Iron Team III - 2010, felicitări organizatorilor și în special domnului Liviu Hertzeg. Bravo Domnilor!


Mon Aug 10, 2009 8:29 pm
Offline
Meerkats Team
User avatar

Joined: Sat Jan 17, 2009 9:40 pm
Posts: 248
Location: Sibiu
Good job! Foarte bine Dacia Rex!
Eu m-am simtit bine la Baisoara ,la fel si colegii din SDS.Mi-a parut rau ca nu a plouat si in a doua zi ca sa ne "balacarim" un pic prin noroi... Very Happy
Mi-am adus aminte cu succes de parasutistii de la Luna(Cj)!
Sa speram ca ne vom intalni si la anul,poate cu alte trasee si cu mai multe echipe...
Multumim, Dacia Rex! Arrow
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-TL2

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:01 pm

Mon Aug 10, 2009 8:44 pm
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2008 7:23 pm
Posts: 131
Location: CLUJ-NAPOCA
MULTUMESC TUTUROR PENTRU APRECIERILE ÎN NUMELE COLEGILOR MEI DIN ASOCIAŢIA SPORTIVĂ"DACIA REX"!FELICIT INCĂ O DATĂ TOŢI PARTICIPANŢII!VĂ MULŢUMIM ŞI NOI!
Liviu HERŢEG,aka,TEAMLEADER,Asociaţia Sportivă,”DACIA REX”din Cluj-Napoca
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2008-Grasulas/AA/Buc

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:02 pm

Tue Aug 11, 2009 8:51 am
Offline
Alcoolic Anonim
User avatar

Joined: Fri Mar 07, 2008 12:49 pm
Posts: 393
Location: Bucuresti
"această ediţie a iniţiat ideea de PATRULĂ AIRSOFT sub formă de PENTATLON,cu 5 PROBE şi 4 STANDURI,proba de ORIENTARE fiind elementul de noutate definitoriu faţă de „IRON TEAM”-ROU-2008."

Se pot da mai multe detalii, in ce au constat probele cum s-a acordat punctajul etc? Multumesc anticipat .

PS: curiozitate balcanica cat a costat inscrierea si care era numarul minim respectiv maxim al fiecarei echipe.
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/GL/Sektion 9/Sibiu

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:03 pm

Tue Aug 11, 2009 10:50 am
Offline
Sektion 9 Team
User avatar

Joined: Tue Jan 15, 2008 7:12 pm
Posts: 375
Location: Sibiu, Romania
Multumim TEAMLEADER pentru efortul depus in organizarea acestui eveniment. Au fost multe de pus la punct, multe succese, cateva minusuri, insa evolutie fara conflict nu exista. Personal consider ca ne-am intors cu un castig considerabil: atat ca individ cat si ca echipa.

Multumim sponsorilor. Premiiile au fost extraordonar de intuitive. De ex. pentru "the best sniper" am primit o solutie de curatat lentilele de la aparatele optice, o pereche de manusi nomex, un holster modular pentru secondary weapon si un camo stick. Tot ce ii trebuie unui sniper, in afara de boltie si ghillie bineinteles.

Multumim participantilor. Am avut ocazia sa stau de vorba cu oameni cu care ma auzeam doar telefonic inainte sau pe mail. A fost o bucurie sa ii cunosc si in carne si oase.

Un jurnal al evenimentului vazut din prisma mea ca participant poate fi citit aici: http://www.6mm.ro/6mm/articol/eveniment ... m_2009.php

Si pentru cei care nu au rabdare sa citeasca mai mult de o pagina, am pregatit poze aici: http://6mm.ro/ironteam2/index.php Deocamdata sunt doar pozele celor de la Sibiu. Sper ca prin amabilitatea celorlalti pozari si a organizatorilor sa putem centraliza si aici pozele.
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Aerish/CJ/BM

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:04 pm

Tue Aug 11, 2009 1:45 pm
Offline
User avatar

Joined: Mon Apr 13, 2009 12:44 pm
Posts: 14
Location: Cluj
Salutari, multumiri organizatorilor si participantilor , a fost o experienta de vis pentru un incepator ca mine(atat concursul propriuzis dar in special atelierele de pregatire), sper sa ne revedem in 2010 .
Aici aveti pozele echipei din Carei/Baia Mare :poze
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Medalioane/Buc

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:05 pm

Wed Aug 12, 2009 3:14 pm
Offline
Bebelusii Team
User avatar

Joined: Wed Apr 02, 2008 9:43 am
Posts: 103
Location: Macin (Tulcea)& Bucuresti Militari
Multumim si pe aceasta cale Organizatorilor pentru invitatia de a participa si participantilor pentru oportunitatea de a vedea airsoftul din alta perspectiva .

Fotografii de la eveniment http://picasaweb.google.com/chrisrotlmacin/Garaj# .

Aduc aminte premiatilor cu medalioane (cu exceptia SDS Sibiu) ca trebuie sa mai primeasca 1 dog tag personalizat ,al 2-lea la set .Deoarece festivitatea de premiere a fost devansata duminica si nu sambata cum am fost initial informati nu am reusit sa personalizam medalioanele la fata locului cum am fi dorit .

Team leaderii echipelor castigatoare si sa ma contacteze in private sau la adresa de e-mail de pe cartile de vizita pe care vi le-am dat pentru a va trimite un link unde sa faceti personalizarea la medalionul respectiv .

(22 august modificat adresa album)
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/KEA

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:06 pm

Thu Aug 13, 2009 3:14 pm
Offline
KEA Team
User avatar

Joined: Wed Oct 31, 2007 7:56 pm
Posts: 170
Location: Carei
Nu in ultimul rand as vrea si eu, in numele propriu si al echipei sa multumesc pentru posibilitatea de a participa din nou la aceasta competitie. Ne-am simtit foarte bine, calitatea competitiei a fost mai buna decat anul trecut. Incet ne apropiem cu pasi mari si repezi catre ceea ce am dori sa insemne milsim. Nu doar airsoft ci toate ceea ce implica viata militara: rezistenta, anduranta, orientare, supravietuire, cazare si mancare "la gramada". Acestea intotdeauna vor antrena spiritul de echipa.

Atelierele au fost (din punctul meu de vedere) atractia principala a acestui event. Am reusit sa insusim un bagaj de informatii vitale acestui sport. Multumiri si respect conducatorilor de ateliere.

Nu am reusit sa urcam pe podium anul acesta, dar nu asta e important. Ne-am simtit extraordinar, echipa e multumita de cum a evoluat, am invatat din greseli si din omisiuni, am tras concluziile, ne-am facut planurile pentru viitor si deja ne pregatim pentru ITR 2010.

Inca 1data jos cu palaria pentru Dacia Rex in frunte cu Liviu Herteg si sa nu uitam multumim sponsorilor si doamnelor de la bucatarie fara de care nu am fi putut sa ne reunim anul acesta la Baisoara.

_________________
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-Deva/HD

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:07 pm

Fri Aug 21, 2009 7:18 am
Offline

Joined: Sat Jan 24, 2009 11:02 am
Posts: 109
Location: DEVA-HUNEDOARA
Visurat a primit diploma si placheta de Best Combat Paramedic (real Life) castigat pentru actiunea intreprinsa in afara concursului de la Baisoara. Cei care au fost acolo stiu despre ce este vb, cine nu a fost poate sa citeasca aici:
ARTICOL

Desi Visurat scrie ca nu merita aceasta diploma de merit eu tin sa il contrazic, deoarece ce au facut ei in momente acelea a dat dovada de omenie si de Fair Play
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-TL3

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:07 pm

Fri Aug 21, 2009 12:00 pm
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2008 7:23 pm
Posts: 131
Location: CLUJ-NAPOCA
Asociatia Sportiva "DACIA REX",multumeste inca o data pentru ajutorul acordat colegului nostru in acele momente.Stiu ca nu pentru un premiu sau o diploma s-a actionat.Stiu ca nu se urmaresc laude dupa astfel de gesturi, insa, am crezut de cuviinta sa multumim in acest fel pentru un gest facut la timp si pentru care, indiferent pentru cine este facut, MULTUMIREA PLEACA DIN SUFLET!Chiar daca este prea putin in comparatie cu un simplu MULTUMESC,chiar daca poate ar fi fost mai bine sa poarte si alte nume ,premiul acordat i s-a decernat lui Sebastian Bargau,prin intermediul carora, Echipa "DACIA REX"multumeste si celorlalti "paramedici"din teren.
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Bacau/Iasi

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:08 pm

Wed Sep 16, 2009 7:58 am
Offline
Strike Team
User avatar

Joined: Tue Oct 03, 2006 11:55 am
Posts: 483
Location: BACAU&IASI
Bravo,este un pas emorm pentru dezvoltarea airsoftului in Romania.Speram sa putem participa si noi la editia viitoare.
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009/Meerkats/Sibiu2

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:09 pm

Wed Oct 07, 2009 11:37 pm
Offline
Meerkats Team
User avatar

Joined: Sat Jan 17, 2009 9:40 pm
Posts: 248
Location: Sibiu
Buna treaba baietii de la Cluj!
Intr-adevar filmul a transpus in cele 9 minute si...,chintesenta eventului Iron Team Baisoara 2009.
Multumim!
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Discutii ASR-ITR2009-TL 4

Mesaj Scris de TEAMLEADER la data de 12/3/2010, 3:10 pm

Tue Feb 23, 2010 5:18 pm
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 30, 2008 7:23 pm
Posts: 131
Location: CLUJ-NAPOCA
De astazi,AIRSOFTUL se inscrie in randul activitatilor sportive in ROMANIA!
FELICITARI SINCERE tuturor acelora care au contribuit la realizarea acestui obiectiv!

Cu toate ca unii se indoiau de actiunea in sine spunand "Singurul lucru pe care-l pot spera este ca demersurile pe care le fac oameni ca tine(cu referire la subsemnatul) sa nu cada la un moment dat unde nu trebuie si sa ne indoaie un pic gaturile tuturor mai incolo",acest proiect a devenit REALITATE, prin efortul comun al celor implicati.

Apoi,chiar daca initiativa,conceptia de baza a CONCURSULUI DE AIRSOFT "IRON TEAM ROU" si organizarea primei editii au purtat in principal semnatura personala, fara ECHIPA alaturi de care am realizat concursul (competitie care, ulterior, a constituit baza recunoasterii airsoftului ca ramura sportiva in ROMANIA,la care s-au adaugat eforturile deosebite ulterioare ale lui Mihai Grosan &Co., de la Bucuresti) si care este ECHIPA A.S."DACIA REX", tot efortul meu ar fi fost in zadar.

Totodata,echipele participante la concurs si modul de comportare a acestora au constituit un sprijin deosebit la realizarea scopului propus si,nu in ultimul rand, participarea sponsorilor si colaboratorilor nostri a avut un rol insemnat.

Se pare ca dictonul UBI CONCORDIA, IBI VICTORIA si-a dovedit veridicitatea inca o data.

Toate cele bune, de la Cluj!

P.S.Felicitari,de asemenea si fostilor colegi din Clubul Sportiv "SPORT SPOT" (Luci,Dana si Sergiu) care au participat la prima editie a "IRON TEAM ROU", in 2008.
avatar
TEAMLEADER
Admin
Admin

Mesaje : 677
Data de inscriere : 10/09/2009
Varsta : 51
Localizare : Cluj-Napoca

http://daciarex.ro

Sus In jos

Re: Discutii ASR-ITR2009

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum